Sjippie

SJIPPIE het cleaning product voor rubberboten, speedboten, aluminium boten, sloepen, zeilboten, motorboten, dit om het welbekende probleem wat zich voordeed: ‘onderwaterschip reinigen’. Deze vraag om snel, doeltreffend maar veilig en goed het onderwaterschip te reinigen kwam rechtstreeks uit de markt.

Na een periode van flinke ontwikkelingen waren ze in staat om het onderwaterschip, zonder schade aan de gelcoat of lak, te cleanen. De SJIPPIE producten zijn inmiddels uitgebreid met diverse producten die echt doen wat er op de fles staat. Nu is SJIPPIE in Nederland een merk geworden met voor elk probleem een oplossing. De SJIPPIE producten zijn verkrijgbaar in een meeneem emmer of losse verpakkingen. Boot onderhoud was nog nooit zo makkelijk zonder daar een bakskist vol verschillende potjes, flessen of machines voor nodig te hebben.

Bij Bos Aanhangwagens en Watersport beschikken wij ook over SJIPPIE, wij kunnen uw boot hiermee grondig schoonmaken. Bekijk de onderstaande afbeelding voor een impressie.

Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.sjippie.nl/

 

sjippie-bosaanhangwagenswatersport

 allpa-sjippie-001

 

 

 

 

 

Contact

Home
Bos Aanhangwagens
Nijverheidsweg 11
9403 VN Assen
Phone
0592-342 522
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Email

 

 

Openingstijden:
Ma tot vrij  08:00 tot 17:00
Za             09:00 tot 15:00
     

Of gebruik het contactformulier!

KvK: 70481210

 

facebook-icon volg ons op Facebook!

bos